Viikon ja päivän kuluttua tosiaan lähden jo täältä Suomeen. Toisaalta on ihanaa päästä takaisin kotiin jne., mutta toisaalta olen kyllä täälläkin viihtynyt. Ja kun tänne tuskin tulee takaisin enää, niin... Vaikka eihän sitä koskaan tiedä.

On kesä ainakin sen tehnyt, että nähnyt käytännössä, mitä alan työ voisi olla ja mitä tutkijat oikeasti tekevät, ja siitä herännyt ajatus, että kyllähän minusta sittenkin voisi vielä tutkija tulla. :)

Koko viikonlopun on aurinko paistanut lähes pilvettömältä taivaalta ja sama jatkuu edelleen. Maa on selkeästi päättänyt näyttää minulle vielä parhaat puolensa ;)

Viikonloppuna tein päätöksen, etten sittenkään osta islantilaista villapaitaa. Niin vähän käyttöä kun sille ehkä olisi, ei siitä kannata maksaa sataa euroa. Vaikka olisikin toisaalta kiva, käyttökelpoinen muisto...

Tänään alkoivat uusien opiskelijoiden opinnot (sekä koululaisten koulu) täällä, mikä tarkoitti eilen aikamoista muuttoliikennettä kämpillä. Vielä ei ainakaan ketään muuttanut kämppiksekseni toiseen huoneeseen, toivottavasti ei tämän viikon aikana muuttaisikaan, niin saisi pitää suihkun ja vessan ihan omassa käytössä... :)

Tänään luultavasti mennään Hilman kanssa katsomaan Dimmuborgirin laavamuodostelmia, kunhan Hilmalla loppuu tentti viiden maissa. Sinne kun oli tarkoitus Pertun kanssa jo mennä, mutta Pertulla ei sitten lopulta ollut aikaa, niin kysyin josko Hilma lähtisi joku päivä sinne kanssani ajelemaan, ja sanoi että tänään voisi sopia ehkä parhaiten. Voipi siis olla kuvia tänne luvassa huomenna... :)