...Nettossa oli maailman täydellisintä (ehkä myös lihottavinta ja kalleinta ;) ) jäätelöä <3 Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie. Suklaajäätelöä, jossa brownie-palasia seassa. Suomesta sitä ei saa mistään (tai no Helsingin Stockalta kuulemma voisi saada), Ruotsista sai yhdestä kaupasta ja siellä tähän ihastuin. Nyt olen täällä Nettossa katsellut, että muita B & J-jäätelöitä on ja jännityksellä odottanut, tulisiko tätäkin. Olin myös itselleni luvannut, että jos tätä tulee, niin heti ostan - ja pitihän lupaus pitää ;) On kyllä parasta.

Ulkonakin paistelee aurinko ja on lämmintä, ilman tuota kylmää tuulta olisi varmasti 20 astetta. Torstaille jo tällaista luvattiin mutta tähän päivään saakka on kummiskin ollut harmaata ja sateista.

Muuten ei ole mitään niin ihmeellisiä ollut, töitä tehnyt ja sellaista. Tänään kiertelin jonkun verran kauppoja, katselemassa mitä ostaisin Suomeen mukaan. Ongelma on vain siinä, ettei lentokoneessa saa ihan rajattomasti tuotua :/ Ruokajuttuja ottaisin mielelläni mukaan täältä ja paljon (kiloittain skyriä ja kaikkia ihania juustoja, täällä on mm. parasta fetaa mitä olen syönyt ja kaiken laisia hyviä "perusjuustoja"), mutta kun... Erään paidan ostoa olen myös mietiskellyt, se olisi aivan ihana jne, mutta maksaisi euroissa n. 60. Saa nähdä, raaskisiko sen ostaa sitten myöhemmin. Villapaidan (runsaat 100e) olen jo päättänyt ostaa, kaikki islantilaiset kun kehuvat omiaan käyttäneen jo vuosia ja silti ovat paidat edelleen hyvässä kunnossa. Lämpimiä, mukavia ja jopa kosteutta pitäviä. Katselen sitten Reykjavikin reissulla tarjontaa siellä ja ostan sieltä tai täältä, riippuen mitä missäkin sitten on.

Nyt pitäisi vielä mietiskellä hyvä kokkailutapa nieriälle, Steinar ja Perttu (työkavereitani) kun ovat tänään kalastamassa ja Perttu kun on kalalle allerginen niin lupasi tuoda saaliinsa minulle. Nieriä sieltä on kuulemma ainakin tullut. Ehkäpä pistän sen vain uuniin mausteiden kanssa ja katson mitä tapahtuu...

(enkä onneksi joutunut kirjoittamaan tämän kuin kahdesti, ensimmäisellä kerralla kun onnistuin klikkaamaan selaimen takaisin-nappulaa ja tadaa, tekstit hävisivät... Argh :S )