...ja pitkä viikonloppu olikin sikäli että maanantaikin oli vielä vapaapäivä. Perjantaina tehtiin piknik ulos ja lauantaina oltiin oikeastaan koko päivä Pertun kanssa ajelemassa (lähimmät niemimaat tästä länteen) ja maisemia katsomassa, kuvia otin miljoona. Sunnuntaina ei mitään ihmeempiä, kävelemässä kävin Akureyriin tutustumassa. Oikeastaan samoin myös maanantaina.

Maanantai-iltana tänne saapui suomalaista porukkaa, koska tänään on BioHydrogen-projektin kokous. Eilen sitten oltiin heidän ja parin paikallisen kanssa näytteenottoreissulla Mývatn-järvellä päin ja kuvia tuli taas otettua paljon. Reissun lopuksi kävimme vielä uimassa, ulkoallas oli ja vesi oli hirmu lämmintä ja sinistä. Kallista tosin oli, on sen verran suosittu paikka ilmeisesti, opiskelijalippu oli 880 kr (n 9e).

Nyt sitten odottelen varsinaisen työpäivän alkua, tuntuu että vaikka periaatteessa alkaisi kello 8 niin ensin näillä on kahvi- ja ties mitä taukoja kun lopulta paikallekin tulevat, ennen kuin sitten varsinaisesti aloitetaan yhtään mitään :)

...ei kun metsäjutuista vielä Suvin kommentista johtuen. :) On täällä tosiaan puitakin, vaikkei mitenkään paljon tai isoja tai joka paikassa. Akureyrin alueella on jopa metsä :D Täkäläiset myös rakentavat kesämökkinsä metsään siinä missä suomalaiset veden rannalle. Tosin islantilainen vitsi kuuluu, että mitä pitäisi tehdä jos eksyy islantilaiseen metsään? Nousta ylös :þ