...eli tänään illalla sitten lähtö Suomeen. On sen jänskä, miten yksittäiset päivät voivat tuntua ikuisuuksilta, mutta silti 3kk menee lopulta todella, todella nopeasti.

Nyt pitäisi vielä käydä palauttamassa huoneen avain, iltapäivällä sitten kaupassa ja kirjastossa. Hilma palailee kotoaan Akureyriin kahdeksan aikoihin, hiukan ennen yhdeksää sitten heittävät Ellenin kanssa minut kentälle.

Viimeinen viikonloppu oli mukava, perjantaina oltiin Hilman ja veljensä kanssa ulkona kaupungilla, kun oltiin ensin käyty kävelyllä paikallisessa metsässä (pitihän minun se nähdä :D ) ja syöty herkkuja. Leivoin mm. kääretortun vaniljaskyr ja tuoreet mansikat täytteenään, oli herkullista :) Lauantaina oli paikallinen tapahtuma, Akureyrarvaka, jonka vuoksi kiertelin kaupungilla katselemassa, maistiaisia maistelemassa jne. Illalla oli kyseisen juhlan vuoksi myös mm. ilmaiskonsertti, jossa sinfoniaorkesteri sekä laulajat esittivät tunnettuja oopperasävelmiä ulkoilmalavalla. Sunnuntaina kävin vielä uimassa.

Eilen sitten pakkailin ja siivoilin, ja tänään tosiaan jo lähtö... Juuri kun asuntola on alkanut täyttyä uusista opiskelijoista, jotka kaikki vaikuttavat hirmu mukavilta. Sen takia olisi tavallaan ollut parempi olla täällä talviaikaan - olisi ollut enemmän ihmisiä ja elämää. Mutta kivahan tämä näinkin oli, ei siinä mitään :)